Finestres d'alumini Les Planes

L’alumini, és el material per als més exigents, ja que compleix amb l’homologació del nou codi tècnic de l’edificació (CTE). El trencament de pont tèrmic exigit en aquest codi i que integren les nostres perfileries, dóna a les nostres finestres d’alumini el coeficient d’aïllament desitjat segons cada necessitat.

Un avantatge clar de les finestres d’alumini, és la resistència a les condicions meteorològiques adverses, ja que queda garantitzat un total aïllament a l’aire, al vent, a l’aigua, a la pols, degut al trencament del pont tèrmic.
Els perfils utilitzats proporcionen unes linies molt netes oferint al mateix temps una estètica excel·lent,  una extraordinària solidesa i resistència a la corrosió, amb un manteniment nul i fàcil neteja , a més, és de fàcil construcció per a qualsevol porta o finestra d’alumini.

Els tractaments superficials a les finestres d’alumini es realitzen segons els estandards de Qualicoat per al lacat, oferint una extensa gamma de colors RAL, mates o brillants, metal·litzats o d’imitació fusta.