Finestres d'alumini a l'Escala

L’alumini, és el material per als més exigents, ja que compleix amb l’homologació del nou codi tècnic de l’edificació (CTE). El trencament de pont tèrmic exigit en aquest codi i que integren les nostres perfileries, dóna a les nostres finestres d’alumini el coeficient d’aïllament desitjat segons cada necessitat.

Un avantatge clar de les finestres d’alumini, és la resistència a les condicions meteorològiques adverses, ja que queda garantitzat un total aïllament a l’aire, al vent, a l’aigua, a la pols, degut al trencament del pont tèrmic.
Els perfils utilitzats proporcionen unes linies molt netes oferint al mateix temps una estètica excel·lent,  una extraordinària solidesa i resistència a la corrosió, amb un manteniment nul i fàcil neteja , a més, és de fàcil construcció per a qualsevol porta o finestra d’alumini.

Els tractaments superficials a les finestres d’alumini es realitzen segons els estandards de Qualicoat per al lacat, oferint una extensa gamma de colors RAL, mates o brillants, metal·litzats o d’imitació fusta.